Wij zijn nu ook Sistema Gopren dealer

TIM CORONEL : NIET HET VERHAAL MAAR DE RIJ-ERVARING OVERTUIGT

Het systeem
Sistema Gopren is een veerstabiliteit systeem welke bestaat uit een aantal unieke rode P.U elementen. Afhankelijk van het gewicht van de auto worden er 2 of 3 elementen "op de achter-as" tussen de middelste windingen van de spiraalveer gemonteerd. De exacte plaats van de elementen wordt aan de hand van de toepassing 'Doorzakken, Stabiliteit, bandenslijtage' bepaald en de afstand tussen de windingen wordt opgemeten, waarna de elementen geplaatst en vervolgens aan de bovenzijde verlijmd worden.

Voordelen
De auto wordt niet stugger in tegenstelling tot de vaak te dure hulp; verzwaarde en/of luchtverings-systemen. Het oorspronkelijke veercomfort 'zoals het door de fabrikant bedoeld is' blijft behouden. Sistema Gopren heeft een TUV en CE goedkeuring en een RDW toelating. De Gopren elementen worden gemonteerd bij een Erkende Dealer, waar OBH er een van is.
U krijgt maar liefst 100.000 km garantie of 2 jaar 'op veerbreuk zonder kleine lettertjes!'

Bent u niet tevreden …wij geven u een niet goed, geld terug-garantie!


 De Oostburgse Bandenhandel kan je ook in Zuid-Amerika tegenkomen!

Meer info: www.we4dakar.com


Banden controleren met radar in wegdek

De politie van het Belgische Gent heeft met succes een radarapparaat getest dat de diepte van de groeven van de banden controleert terwijl de auto voorbij rijdt. Dat melden verschillende Belgische media.

Het apparaat, de Tyre Eye van Traffic Observer, is als een soort putdeksel volledig onzichtbaar in het wegdek weggewerkt. Volgens Traffic Observer zelf werkt de Tyre Eye goed tot een snelheid van 120 kilometer per uur. In Gent werden tijdens de proef ruim tweeduizend auto's gecontroleerd waarbij dertig processen-verbaal werden uitgedeeld.

Het «Procontour H3-D» bandprofiel-meetsysteem is ’s werelds allereerste meetsysteem welke het mogelijk maakt de profieldiepte van voertuigen in beweging (max.120km/u) nauwkeurig te meten en de resultaten onmiddellijk te verwerken.
Door het «Procontour H3-D» systeem te gebruiken kan men gerichte politiecontroles van personenwagens en vrachtwagens op wegen, parkings of aan grensovergangen uitvoeren.

bron : Automobiel ManagementOok voor motorbanden
bent u bij ons aan het goede adres!


BOVAG pechhulp

Sta ook even stil bij onze oplossing voor pech onderweg. Met de Bovag Pechhulp pas bent u een jaar lang, 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van vakkundige hulp en vervangend vervoer bij pech onderweg, en dan ook nog een stuk voordeliger dan bij andere anbieders. Aanmelden is in 3 minuten geregeld.